ASSOCIACIÓ DE SALES DE CONCERTS DE CATALUNYA (ASACC)

PEDRERA 3.8 - Sybille’s on Jupiter  + Jaune Emma + Malánima- Sala Meteoro

PEDRERA 3.8 - Sybille’s on Jupiter + Jaune Emma + Malánima- Sala Meteoro

METEORO - PASSEIG DE MONTJUIC 72 - BARCELONA

08004 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

Curtcircuit presenta el colofó final del projecte Pedrera 3.8 que organitzen el Centre Cultural Albareda i l’Espai Jove La Bàscula, programa on acompanyen a grups emergents vinculats al districte de Sants-Montjuïc, format per joves de fins a 35 anys que vulguin millorar i consolidar el seu projecte musical. Pedrera 3.8 inclou tutoria i assessorament musical, residència als bucs, pràctica de gravació en estudi, preparació de directe i formacions en comunicació, management i gestió legal i econòmica dins del sector, així com actuacions als equipaments i possibilitats de ser programats a diferents esdeveniments culturals, com en aquest cas amb els concerts dels participants en l’edició 2022-2023 dins de Curtcircuit el 29 de juny a la sala Meteoro.

SYBILLE’S ON JUPITER

Projecte musical nascut a Barcelona a principis de l’any 2020 format per Andrea Gonzàlez (bateria), Jan Domènech (teclat) i David Adelantado (guitarra i veu). El seu so es caracteritza per la barreja entre diferents estils amb frescor i la cerca de diferents textures, com seria l’harmonia del jazz amb el concepte compositiu i estil de la música independent, que alhora conté tints de la música ambiental i experimental.

JAUNE EMMA

Cantautora i artista plàstica de Barcelona. Transforma records en cançons i parla sobre el que calla (però sent) la generació Z. Les seves cançons i quadres sorgeixen sempre de la introspecció i de diferents facetes i experiències del seu jo. La seva música està plena de color i abraça la seva nena interior, aquella a la que li permetien plorar i cridar i jugar. Publica el seu EP de debut ‘Chronos’, en el que juga a narrar la quotidianitat, a través d’una sonoritat a mig camí entre el bedroom pop i l’indie-rock de la mà del productor Jan Aygua.

MALÁNIMA

Projecte artístic d’ÀngeI Gómez, músic, compositor i productor menorquí, acompanyat d’Iris Medina als cors i audiovisuals. La música urbana conflueix amb la rumba, el reggaeton, el rock espanyol, el flamenc, el drum’n’bass i la cançó d’autor. Aquesta barreja d’estils, l’ús del menorquí i el castellà dota a la música d’una essència única i trencadora. El seu primer EP és ‘TFG’ (Todo fatal, gracias).


TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva