CASA DE LA MUSICA MATARO

ITAL SOUND + JAHARMONY

ITAL SOUND + JAHARMONY

(MUSICA,Reggae)

SALA CLAP - C/ SERRA I MORET Nº 6

08302 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

ITAL SOUND:
Ital Sound és una banda de Reggae formada per 8 integrants que neix al Maresme (BCN) l'any 2015. "Ital" significa puresa i vitalitat, allò que prové de l'origen. Amb aquesta filosofia la banda apropa la música reggae i el seu missatge als escenaris, amb un directe dinàmic i intens.
Durant més d'una hora passen per estils com el roots, l'stepp, el rocksteady, l'ska i el new roots entre d'altres, amb un baix i un bombo potents que fan vibrar i moure els genolls. Al llarg del concert els ritmes van fluint a través de cançons pròpies, cantades principalment en castellà, amb un missatge positiu que parla d'amor, unió i lluita.
L'any 2018 han entrat a l'estudi de gravació per enregistrar el seu primer EP format per 4 cançons pròpies i a l'estiu del mateix han gravat el videoclip d'una d'elles.
ITAL MOMENTS, ITAL PEOPLE, ITAL SOUND!

Canal Youtube: 

JAHARMONY:
Jaharmony & the Soul Rebels som una banda de Reggae Roots nascuda a Igualada, Barcelona. Som sis músics amb tècnic de so. El nostre projecte porta dos anys en marxa i treballem perquè la nostra música tingui un so proper a l'estil del Reggae Roots dels 70/80. Actualment estem treballant en una maqueta, que sortirà aquest mateix any, on traurem a la llum cinc temes propis. Jaharmony & the Soul Rebels ens sentim com una gran família unida per la música Reggae, amb ganes de créixer junts com a persones i com a músics.

Canal Youtube: 
Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva