ASSOCIACIÓ DE SALES DE CONCERTS DE CATALUNYA (ASACC)

SERCH. + OBLIQUE - Laut

SERCH. + OBLIQUE - Laut

LAUT - Carrer de Vila i Vilà, 63

08004 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

SERCH. és una banda veterana de caràcter post punk electrònic de Barcelona formada per: Sergio Salesa (veu), Miquel Cellalbo (guitarra i seqüències), Carlos Vallecillos (teclats), i Andrea Visentin (baix). El grup s'ha envoltat de col·laboracions de luxe per als seus últims treballs des del productor Pedro Pina a David Kano, We Llauri Not Dj’s, Mist3rfly, Santi Rex, Nacho Atmosfera i The Low Flying Panick Attack.

Aquest 2024 presenten ‘Introspectiva’ un disc recopilatori per primera vegada en castellà dels seus primers 10 anys de carrera en el marc de Curtcircuit el 19 d'octubre a la sala LAUT de Barcelona. Definit per ells com una reinterpretació de la seva obra i un punt i a part.

Entrades ja a la venda per a viure aquesta nit en la qual estaran acompanyats de Oblique que obriran el concert.


El duet d’electropop Oblique obrirà el concert de SERCH. a la sala LAUT de Barcelona el 19 d'octubre dins de Curtcircuit. Amb un directe potent i un desplegament de sons analògics, ens transportaran a l'essència daurada dels anys 80 i Al fascinant univers del Synthwave. Amb una trajectòria de dècades, Oblique ha llaurat el seu camí en l'escena musical amb 7 àlbums publicats. La seva capacitat per a fusionar el so clàssic amb el so modern, submergir-se en un món de sintetitzadors vintage i sons contemporanis, ha posicionat al duo com un referent inigualable en el gènere.


TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva