ASSOCIACIÓ DE SALES DE CONCERTS DE CATALUNYA (ASACC)

Flora Matos + Lauren Nine

Flora Matos + Lauren Nine

SIDECAR - PLAÇA REIAL 7

08002 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

FLORA MATOS


Flora Matos actua per primera vegada a Espanya de la mà de Curtcircuit per oferir un concert el 19 de juny a la sala Sidecar. No és només la millor mc de Brasil sinó que és considerada una de les artistes més interessants que han aparegut els últims temps al país. Les seves lletres i melodies són les armes que l’han ajudat a conquerir l’univers de la música urbana brasilera, un món dominat per homes. Ho ha fet, per descomptat, sense sucumbir als estereotips masculins imposats pel hip-hop nord-americà. Imprescindible!


LAUREN NINE
Què passaria si tornéssim a la vella escola del hip-hop i a les dives del rap americà dels ‘90 i les portéssim al Poblenou del S. XXI? Que donaríem amb la Lauren Nine.
Cantant, compositora i saxofonista barcelonina de 23 anys, porta des dels 15 escrivint les seves pròpies lletres i materialitzant un so molt personal. Les seves cançons tenen un missatge, una visió i una cosmogonia únics dins de l'escena urbana nacional. Autèntica, pura i real. Si escoltes la seva música et veuràs transportat a una nova dimensió, fresca i explosiva, on el rap i el hip-hop són els autèntics protagonistes.
Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva