FESTIVAL HARMONIA

FESTIVAL HARMONIA 2022

FESTIVAL HARMONIA 2022

Festival Familiar en la diversitat

Les Planes d'Hostoles - "La Parada del Jonquer " - "La Parada del Jonquer "

17172 PLANES D'HOSTOLES, LES, GIRONA, ES

Veure mapa


El Festival HARMONIA, esta dissenyat per a tothom, especialment per a famílies de tot tipus; tradicionals, nombroses, monoparentals, homoparentals, lesboparentals, extenses, nuclears, reconstituïdes, d’acollida, adoptives,...totes son benvingudes.


Un espai, en un temps de llibertat i lleure, en harmonia, un autèntic mirall de la nostra societat ; on la comunicació i la connexió es prioritzen. On tots i totes ens hi reconeixem, en la confiança, en l'afecte i amb el caliu i l’entusiasme que genera el fet de compartir i col·laborar en l'experiència de viure,  superant els obstacles i limitacions de la diversitat de condicions, que tots i totes tenim.  


No oblidem que , que la participació en una activitat de lleure inclusiva, fomenta per tots els assistents, valors com l’acceptació, la interdependència i tanmateix ajuda a prendre consciència que la diversitat, la convivència, la interacció i l’aprenentatge mutu és quelcom que beneficia a tota la comunitat. 

INFORMACIÓ SOBRE ELS MENORS AL "FESTIVAL HARMONIA":

IMPORTANT: Tots els menors de 16 anys hauran d'assistir acompanyants del progenitor o d'un tutor legal adjuntant el document que es pot descarregar aquí:

AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYSTarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva