TEATRE JOVENTUT

FAPY LAFERTIN & PAULUS SCHÄFER

FAPY LAFERTIN & PAULUS SCHÄFER

TEATRE JOVENTUT (Sala A) - Carrer Joventut, 4-10

08904 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Fapy Lafertin, guitarra solista

Paulus Schäfer, guitarra solista

Quim Martínez, guitarra rítmica

Queralt Camps, contrabaix


Un somni fet realitat! Fapy Lafertin trepitja per primera vegada el Festival Django L’H.  Fapy, músic manouche nascut a Bèlgica el 1950, és un dels guitarristes més representatius de la seva generació. La seva musicalitat, la poesia del seu fraseig i les seves composicions, l’han situat com un dels músics manouche que millor ha mantingut l’essència musical de la seva comunitat, coneixent i respectant la figura del mestre Django Reinhardt i regalant-nos una veu pròpia amb molta sensibilitat.


Ens visita en companyia del guitarrista manouche holandès Paulus Schäfer, ja conegut pel públic del Festival. Un músic inquiet, que no ha deixat de treballar per ampliar els seus horitzons musicals, combinant la sonoritat més clàssica del jazz manouche amb estils més contemporanis propis del segle XXI. El virtuosisme instrumental, el  gran so i el seu fraseig equilibrat i melòdic, fa que es converteixi en el company ideal de Fapy Lafertin.


El Tàndem format per Fapy i Paulus fa anys que omplen escenaris a tot el món. Aquest concert al teatre joventut serà una nova data històrica a la ciutat, i per tots els amants del jazz manouche, del swing, de la música en general. Un dels concerts més imperdibles de la trajectòria del Django L’H!


Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva