ASSOCIACIÓ DE SALES DE CONCERTS DE CATALUNYA (ASACC)

Falciots Ninja + Ominira

Falciots Ninja + Ominira

VOL - C/ SANCHO DE AVILA 78 - BARCELONA

08018 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

Falciots Ninja presenten a Curtcircuit el seu nou treball discogràfic, ‘Gràcies per tot’, sumant així 4 discs al seu palmarès. Ens tenen acostumats als discs curts i aquest nou treball no és una excepció.

Aquest àlbum, però, suposa un nou gir sonor, més acústic i orgànic, amb sis càpsules vitamíniques i textos d’agraïment per aquests 5 anys de carrera musical.
"Hem de ser agraïts en vida, volem cantar el que sentim en cada moment. Ara teníem la necessitat d'abraçar a tothom que ha fet possible aquest projecte i celebrar-ho junts”. Us animeu a venir al concert del 4 de maig a la sala VOL?


OMINIRA

Ominira vol dir llibertat en ioruba, un grup etnolingüístic originari de l’Àfrica Occidental. També és un projecte nascut l’any 2017 de la mà de tres estudiants de Barcelona impulsats per una necessitat selvàtica de portar missatges naturalistes i ritmes salvatges a la pista de ball. Acompanyaran a Falciots Ninja amb el seu directe contundent que combina música electrònica amb instruments orgànics i promet altes dosis de ball, suor i energia. Aneu escalfant per a les seves cançons de base hipnòtica i vibrant que encendran l’escenari de la sala VOL.

 


Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva