AUDITORI BARRADAS

EXILIO

EXILIO

Festival de Guitarres

AUDITORI BARRADAS - Rambla Just Oliveras, 56

08901 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT, BARCELONA, ES

Veure mapa

Exilio és un espectacle que fusiona música, literatura i projeccions audiovisuals entorn la idea de l’exili. El desplaçament forçat per una guerra; la pèrdua, el desarrelament i l’abandó.

A partir de la poesia i la música d’autors que van veure’s forçats a abandonar la seva pàtria i van reflexionar sobre aquesta circumstància, volem traçar un arc entre ells i l’actualitat. Hem volgut recuperar de la memòria un drama que van patir centenars de milers de persones després de la Guerra Civil espanyola i, posteriorment, després de la Segona Guerra Mundial a tot Europa, i que, desgraciadament, segueix succeint en massa llocs del món avui en dia.

Oblidem que els nostres pares o avis potser van haver de fugir, deixant enrere les seves cases, els seus records, les seves vides, perseguits per les seves idees polítiques o per les seves conviccions. Avui encara hi ha moltes persones al món que no poden expressar el què pensen i senten i estan pagant amb l’empresonament o l’exili les conseqüències d’haver-ho fet.

 

Nora Buschmann, guitarra

Alex Brendemühl, actor

Art Llobet 2021

Festival de les Arts i la Guitarra

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva