TEATRE JOVENTUT

EL PERRO DEL HORTELANO

EL PERRO DEL HORTELANO

Lope de Vega + Paco Mir

TEATRE JOVENTUT (Sala A) - Carrer Joventut, 4-10

08904 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT


Autor: Lope de Vega

Recreació i direcció: Paco Mir


Intèrprets:

Amparo Marín

Manuel Monteagudo

Paqui Montoya

Moncho Sánchez-Diezma


Quan s’obre el teló, apareixen dos tècnics, els únics membres de la companyia que han arribat al teatre, la resta, per un incomprensible error administratiu , van camí a Lugo per interpretar un “Divinas palabras”.

En qualsevol altre professió aquest terrible contratemps suposaria una catàstrofe, però estem parlant de teatre, un ofici que no entén de catàstrofes perquè sempre, passi el que passi, la funció s’ha de fer, així que el públic sortirà del teatre havent vist un El perro del hortelano, al que el mateix Lope de Vega no li posaria ni un però (del hortelano)

Paco Mir, el membre de El Tricicle, planteja un exercici de teatre dins el teatre a través d’una original estructura dramàtica on se superposen i retro alimenten varies trames durant tota la representació.

Per una banda, tenim la trama de dos tècnics que es veuen obligats a treure la funció endavant sense mitjans i d’altre la del text original de Lope de Vega.

La trama dels tècnics ens parlarà de la dificultat de les companyies itinerants per portar endavant les seves produccions i de les solucions per sortir del pas davant qualsevol contingència.


D’altre banda, aquesta desbaratada història li serveix al director per posar en escena l’obra original, l’embolic palatí que narra els amors d’anada i tornada de Diana, contesa de Belflor, i el seu secretari Teodoro. La lectura- respectuosa amb la mètrica original, recorre a l’espai buit, a l’ingeni visual, per recrear tots els espais, jardins, esglésies que es descriuen al llarg de l’obra en un homenatge a la manera de fer del segle d’or. Humor, ritme i imaginació per a una trepidant versió exprés de l’obra de Lope de Vega.

 

Espectacle en castellà

Durada: 90 min

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva