FRESC FESTIVAL

EL BON POLICIA

EL BON POLICIA

MALDÀ TEATRE

Amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell - c. Escola Industrial 25

08201 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

Fundació 1859 Caixa Sabadell


El bon policia és una comèdia d’embolics on dos bons jans, per mirar de sobreviure, es veuen abocats a situacions hilarants posant en evidencia els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia.

 

El bon policia neix de la fal·lera dels seus actors Ricard Farré i Arnau Puig per dur a escena una comèdia del nostre repertori teatral.

 

Després d’un treball de recerca de textos i autors de la nostra tradició teatral, rellegint Rusiñol ens topem amb una de les seves comèdies més desconegudes: El bon policia. Una obra molt poc representada i que en la seva estrena al Teatre Romea el 10 de novembre de 1905, va provocar un gran enrenou de crítica i no va deixar indiferent al públic de la seva època.

 

Som lluny de la societat del 1905, el món avança a una velocitat esfereïdora, però sembla que estem condemnats a repetir els mateixos errors i la ploma afilada i irreverent de Santiago Rousiñol encara hi té molt a dir. La poètica d’un text punyent, l’extraordinària actualitat dels temes que s’hi tracten, el fregolisme escènic i el treball d’interpretació seran els pilars fonamentals de l’espectacle.

 

Atenció: Els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta ja que no ocupen seient.
Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva