GARBINADA POP - FALSET

Donallop al Garbinada Pop

Donallop al Garbinada Pop

(MUSICA,Pop)

El grup balear arriba a Falset per presentar les cançons del seu darrer EP 'Cara a cara'

Piscines de Falset - Piscines de Falset

43730 FALSET, TARRAGONA, ES

Veure mapa
Organitza:

PLUJAFINA COMUNICACIO & CULTURA SL

Donallop és el duet format per Joana Pol i Pere Bestard. A finals de 2019 uns pocs mesos abans de l’esclat de la pandèmia i en meitat de la gira de presentació de Crisàlide, el seu últim disc, el grup va fondejar una setmana als estudis del seu productor Paco Loco, a El Puerto de Santa Maria (Cadis).
D’aquests dies de gravacions el grup va poder extreure el seu nou EP, Cara a Cara, que presentaran per primer cop a Falset en el marc del Garbinada Pop. 
Aquestes quatre cançons són una continuació del camí que van emprendre en el seu darrer i premonitori treball físic. El minimalisme pop, la sensualitat, la profunditat i l’atmosfera es fan acompanyar de textos carregats de prosa poètica. Enregistrat en format de power trio s’endinsen una mica més en el terreny dels sintetitzadors, els ritmes de l’slowcore i el dreampop més primigeni. El groove de la banda és lent però avança de manera inexorable, amb passes fermes i segures carregades de bellesa.
Un riu que travessa diferents paisatges per acabar a un mar de temàtiques atrevides com són la idea del suïcidi (“Una llum”), la transsexualitat o l’emergència climàtica (“Paris to Helena”), fet amb la delicadesa i l’elegància que caracteritza la seva obra. Un treball curt que els permet mostrar-se novament sense perdre de vista un futur carregat de cançons i quilòmetres per recórrer.   
TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva