CASA DE LA MUSICA MATARO

Partidaris

Partidaris

(MUSICA,Pop)

SALA CLAP - C/ SERRA I MORET Nº 6

08302 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

La proximitat del grup Partidaris amb el públic possibilita que cada concert es converteixi en un moment irrepetible. Després de quinze anys del primer Sant Esteve, Partidaris ens oferiran un repertori renovat amb una aposta ferma per la cançó reivindicativa, protesta, de compromís social i llibertat. 

Energia, reivindicació i bones cançons són els elements clau de l'aposta del so de Partidaris. Un directe sòlid, que beu de l'essència de la música d'autor i la visió contemporània dels músics que formen el grup. Música i lletres es troben unides per precisos arranjaments i una instrumentació d'aire mediterrani, que confereix al conjunt un so íntim i acollidor. Amb versions d'autors tan coneguts com Lluís Llach, Aute, Ovidi Montllor, Pedro Guerra, Moustaki, Ismael Serrano o Raimon.

Cançons de sempre, transportades de forma valenta i sense nostàlgia als nostres dies. Durant 15 anys s'han succeït diversos canvis en la composició del grup, però s'han conservat sempre l'esquema i la idea original. Al llarg de la seva trajectòria, Partidaris ha autoeditat diversos treballs i enregistraments en directe, destacant el seu DVD “En directe al Clap” i “Partidaris, 10 anys".

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* ESGOTADES{{linea.comentario}}) Preu Quantitat
Quantitat
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva