FRESC FESTIVAL

COBLA MEDITERRÀNIA

COBLA MEDITERRÀNIA

Amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell - c. Escola Industrial 25

08201 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

Fundació 1859 Caixa Sabadell

Aquest espectacle forma part del XXI Festival Internacional de Música de Sabadell, organitzat per Joventuts Musicals de Sabadell

 

Va ser fundada l’any 1979 per un grup de joves instrumentistes motivats pel desig de conrear la vessant més qualitativa de la música per a cobla.

Les sardanes, els balls vuitcentistes i la música simfònica per a cobla han format la base principal de la programació de les activitats durant els seus 25 anys d’existència. Però el convenciment de les múltiples possibilitats del conjunt "cobla" ha fet que, des dels seus inicis, la MEDITERRÀNIA es distingís per incorporar al seu repertori altres tipus de música, interpretant adaptacions per a la nostra formació d'obres del Renaixement, de petites peces de música clàssica i fins i tot d'arranjaments de clàssics contemporanis. Al llarg de la seva trajectòria ha actuat als més importants escenaris i Festivals de Música del nostre país. A l’estranger, cal destacar la seva participació a diversos festivals a França (Avignon, Chalons-sur-Saone i Perpinyà), en els actes d'inauguració del Casal Català de La Havana, a Cuba, l'any 1999 o el concert central, juntament amb la Coral Polifònica de Puig-reig, de l’Aplec Internacional de la Sardana a Copenhagen el 2001. La seva discografia comprèn més de 30 treballs.

A mes, aquest any la cobla va celebrar el seu 25è aniversari, amb diversos actes i l’edició d’un CD amb diversos temes per a cobla i instruments solistes interpretats sempre per components o ex-components de la cobla. Els últims treballs de la cobla han estat enregistraments de sardanes i música per a cobla, destacant l’inici d’una integral de l’obra del que ha sigut el seu director durant molts anys, Jesús Ventura i un projecte retrospectiu rememorant El Dorado, un teatre que va fer història al centre de la Barcelona del segle passat, amb la col·laboració de Mercè Martínez i arranjaments del mestre Bernat Castillejo.

 

Flabiol: Bernat Castillejo

Tibles: Ramon Casafont i Francesc Gregori

Tenores: Jordi Figaró i Lluís Alcalà

Trompetes: Antonio Ortega i Carles Raya

Trombó: Joan Puertas

Fiscorns: Albert Pol i Dario Garcia

Contrabaix: Marc Santiago

Director titular: Bernat Castillejo

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva