CURTCIRCUIT

CHE SUDAKA  + Pachawa Sound + DJ Gambeat

CHE SUDAKA + Pachawa Sound + DJ Gambeat

STROIKA - AVINGUDA ELS DOLORS, 17

08243 MANRESA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

CHE SUDAKA


En plena celebració del seu 15è aniversari com a banda, els quatre germans d'Argentina i Colòmbia, establerts a Barcelona, presenten a Curtcircuit el seu setè àlbum d'estudi, amb un títol que defineix l’essència de Che Sudaka: “Almas Rebeldes”. Aquest nou treball reflecteix la seva recerca d'un so propi, autèntic i reconeixible: barrejant folklore llatinoamericà amb ritmes jamaicans, actitud punk i tocs electrònics d'un sound system. Un concert que encendrà la pista de ball i farà reflexionar sobre l'estat del món i la condició humana.


PACHAWA SOUND


Pachawa Sound és un projecte demolidor que ha fet del directe la seva millor arma,
construït per dos dels productors més reconeguts del país, Miguel Zamarripa ‘Flautek’ i el baixista de Manu Chao, Gambeat. Un espectacle únic i potent, pensat per atrapar des del principi a tot el públic, que passa per l’edició d’enguany de Curtcircuit. Esteu preparats per gaudir del seu repertori sòlid i amb caràcter propi que transita entre el reggae, el hip hop, el latin i l’electrònica?


DJ GAMBEAT RADIO BEMBA SOUND SYSTEM

Una nit de mestissatge, amb tocs d’electrònica, formada per tres projectes interrelacionats entre ells, a través d’una de les grans figures del mestissatge i autèntic padrí de l’escena: Gambeat. Ha sigut productor dels discos “Alerta Biotza” i “Tudo é posible” de Che Sudaka i de la maqueta de Pachawa Sound, a més de productor de directes de les dues bandes. En aquesta ocasió tenim l’estrena oficial de Gambeat com a DJ a Catalunya amb un set que serà el postre perfecte de la nit.

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva