CASA DE LA MUSICA MATARO

CARLES SORIANO | SALA CLAP

CARLES SORIANO | SALA CLAP

(MUSICA)

SALA CLAP - C/ SERRA I MORET Nº 6

08302 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

Després de molts anys tocant en grups i projectes compartits, m'he decidit a enregistrar una selecció de cançons sota el meu nom: Carles Soriano. Volia portar les meves cançons al nivell sonor més alt possible dins les meves possibilitats, i per aconseguir-ho he tingut la sort de comptar amb l'ajuda de molts amics, grans músics i professionals. Penso que ho he aconseguit.

 

El proper 2 de juny presentaré en directe a la sala Clap de Mataró el resultat. Es tracta d'un EP, Òrbita lunar, amb sis cançons de diferents temàtiques: algunes parlen d'amor, altres contra la intolerància, una cançó antibèl·lica... L'estil es podria qualificar com a pop-rock i totes elles són cantades en català. Jo sóc l'autor de la lletra i la música, tot i que he comptat amb l'ajuda en els arranjaments de Leo Pascual Font i de Jaume Romagosa Nebot, a més de les aportacions musicals de la banda que m'ha acompanyat als assajos i a l'estudi de gravació: Juli Manté a la bateria, Pau Miracle a la guitarra elèctrica i Alberto Almansa al baix elèctric, a més de Juanjo Martínez i Leo Rey a les segones veus. L'enregistrament ha anat a càrrec de Joan Villanueva (Mixroom Studio), mentre que les mescles i el màstering han estat en mans de Didier Richard.

 

Com que vaig organitzar una campanya de micromecenatge a Verkami per finançar la gravació, el dia de la presentació podré compensar tota la gent que em va ajudar amb els elements a què em vaig comprometre. A més, aquell dia també serà important perquè el meu treball ja estarà disponible a totes les plataformes digitals, com Spotify, Apple Music, Amazon Music, etc.

TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva