FESTIVAL DE GUITARRA DE GIRONA COSTA BRAVA

MARCEL TORRES+EDGAR MASSEGÚ (percussió), Sons mediterranis

MARCEL TORRES+EDGAR MASSEGÚ (percussió), Sons mediterranis

(MUSICA,Musica clásica)

ESGLÉSIA DE FANALS - AVINGUDA DE FANALS, 69

17249 CASTELL-PLATJA D'ARO, GIRONA, ES

Veure mapa
Organitza:

ASSOCIACIÓ PLECTRUM

Marcel Torres presenta una nova aventura artística de sons mediterranis amb la seva guitarra d’avet. Són cançons basades en la influència de les persones properes, els fruits de l’amistat dels músics amb qui ha tingut el plaer de tocar. Ens presenta un programa que reuneix algunes de les obres més conegudes del repertori guitarrístic i estrena cançons pròpies que són la projecció de l’essència més intensa i personal.

Nascut a Girona, cursà els seus estudis musicals a l’Escola Superior de Música de Barcelona amb el mestre Àlex Garrobé. El seu estil eclèctic es nodreix dels mons del jazz, la música moderna, l’electrònica i la improvisació.

Ha participat en nombrosos concerts dins l’àmbit clàssic. L’Òpera Brundibár de l’Orquestra Barcelona 216 al Teatre Lliure o el cicle de concerts amb guitarres antigues del Museu de la Música de Barcelona són part de la seva activitat més recent. Actualment s’endinsa en el món de la composició i la improvisació, s’emmiralla en els corrents més trencadors i treballa per ampliar els límits del seu univers creatiu.

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva