CAFÈ DEL TEATRE

CAÏM RIBA

CAÏM RIBA

(MUSICA,Pop)

CAFÈ DEL TEATRE - ROCA LABRADOR 4 BIS

25003 LLEIDA, LLEIDA, ES

Veure mapa
Organitza:

CAFÈ DEL TEATRE

Nararai és el segon disc de Caïm Riba en solitari. Un disc que ha anat creant a poc a poc, sense presses, mentre gaudia dels moments amb la seva gent més propera, i veient la vida créixer al seu voltant. El ja característic so paisatgístic de les seves composicions agafa força amb unes lletres intimistes, familiars i de caràcter alegre, que traspuen emocions i estima.

El títol, Nararai, és agafat de la cançó que obre el disc. Una cançó onírica i amb pinzellades psicodèliques, que evoca sensacions que en Caïm recorda de quan encara era tot just adolescent. Sensacions on la ment desconnectava de la quotidianitat física del seu voltant, entrant en una dimensió on les coses transcorrien com a càmera lenta, i on buidar-se de pensaments li permetia allargar i gaudir d'aquelles sensacions lisèrgiques absents de química.

Per altre costat nararai és, també, un taral·lejar de felicitat inconscient, un passeig despreocupat, un viure el moment.

El disc ha anat creixent i agafant forma al seu petit estudi de Barcelona, Engruna Estudi, per on hi han anat passant amics que hi han deixat les seves pinzellades. En Dani De la Vega ha posat trompetes, en Guiseppe Costa l'acordió, en Xavier Castanys la mandolina, en Pol Cruells el baix en un parell de cançons, la Cristina Malhaki hi ha fet els cors, en Raúl Bonilla ha participat cantant a "Sentir l'aire", i l'Ivette Nadal a "Si mai et sents sol". Salva Toscano ha estat l'encarregat de posar-hi bateries i percussions, que van ser enregistrades a Medusa Estudi sota el comandament d'en Roger Rodés, i el mastering a càrrec d'en Guillem Ibañez de BSO estudi.

https://youtu.be/ZF5cost74fI

http://caimriba.com/

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva