COMISSIÓ DE FESTES DE FONTETA

BUHOS + PD Ivanote

BUHOS + PD Ivanote

Festa Major de Fonteta

Polígon de Forallac - Carrer de les Alzines, 6

17111 VULLPELLAC, GIRONA, ES

Veure mapa
Organitza:

COMISSIÓ DE FESTES DE FONTETA

Buhos són el grup festiu referencial dels Països Catalans. Amb un públic fidel que ja supera l'esfereïdora xifra de 180.000 seguidors a les xarxes, 250.000 oients mensuals a Spotify i més de 30 milions de reproduccions a YouTube. A finals del 2020, Buhos treuen a la llum el seu tan esperat disc, "El dia de la victòria", que es presentarà al llarg del 2021. 

"Teràpia col·lectiva" és el primer espectacle per a teatres de Buhos, un dels grans grups d'èxit del panorama musical del país. Buhos es reinventen i presenten una obra musical inèdita que et convida a un procés de treball interior i d'evolució personal. Un mètode curatiu de l'ànima a través de la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot, l'humor. Un espectacle catàrtic on els nous temes de Buhos i els seus grans èxits prenen noves dimensions sota la direcció, mestratge de l'Albert Pla. Ideal per a tothom que senti que vivim temps grisos, els Buhos comparteixen vivències a tot color amb la vocació de fer d'aquest tractament un d'infal·lible per a la teva felicitat.

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

L'assignació de seient es farà en funció de l'ordre d'arribada seguint l'ordre de davant a darrere. 

Tenint en compte les restriccions relacionades amb la covid-19, tots els nens i nenes, independentment de l'edat que tinguin, cal que paguin entrada al concert.

La Comissió de Festes de Fonteta informa de les següents condicions amb relació a l'accés i responsabilitat de persones menors de 16 anys:
1. La responsabilitat de les persones menors de 16 anys dins del recinte on se celebren els concerts és del seu pare/mare/tutor/persona autoritzada, de manera que l'organització queda exonerada de qualsevol tipus de responsabilitat respecte de la persona menor d'edat.
2. Les persones menors de 16 anys que vulguin accedir al recinte hauran d'anar acompanyades del seu pare/mare/tutor/persona autoritzada i també hauran de presentar el document "Autorització d'accés, responsabilitat i vetlla de persones menors de 16 anys". Amb aquest document, el pare/mare/tutor/persona autoritzada es proclama com a únic responsable de la protecció i custòdia del menor de 16 anys i es compromet a acompanyar-lo, en tot moment, i vetllar per a la seva seguretat i benestar durant la celebració dels concerts.
3. L'autorització d'accés, responsabilitat i vetlla de persones menors de 16 anys, s'haurà de lliurar firmat a l'entrada del recinte. Clica aquí per descarregar-te'l.

Aquesta entrada s'ha de custodiar fins al dia de l'esdeveniment com si fossin diners en metàl·lic. No s'admetran devolucions o canvis d'entrada.

El comprador de l'entrada o la persona a nom de qui es personalitza l'entrada, assumeix tota responsabilitat en el cas que la seva entrada es presenti per duplicat, fotocopiada o falsificada, perdent tots els drets que aquesta li atorga per a poder accedir a l'esdeveniment.

L'organització es reserva el dret d'admissió. En entrar, el públic pot ser escorcollat segons la llei. Per a més seguretat l'organització es reserva el dret a sol·licitar el DNI.

INFORMACIÓ COVID

No es permetrà l'accés als assistents amb una temperatura corporal igual o superior als 37,5 °C o símptomes compatibles amb la malaltia de la Covid-19.

És obligatori l'ús de mascareta en tot el recinte i respectar la distància de seguretat.

No haver estat positiu ni haver estat en contacte proper amb alguna persona o persones amb simptomatologia probable o confirmada per infecció de Covid-19 en els 10 dies immediatament anteriors al concert.

No es permetrà a l'assistent abandonar el seu seient excepte per utilitzar els lavabos o anar a buscar una consumició. Caldrà tenir cura dels infants per tal que estiguin també asseguts.

No es permetrà sortir del recinte.

En qualsevol cas, l'organització es reserva el dret d'ampliar i/o modificar la normativa de l'esdeveniment si així ho considera per tal de garantir la seguretat dels assistents.
TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva