GARBINADA POP - FALSET

Buhos + Primera Cita

Buhos + Primera Cita

Carpa Festa Major Falset - Carpa Festa Major Falset

43730 FALSET, TARRAGONA, ES

Veure mapa
Organitza:

PLUJAFINA COMUNICACIO & CULTURA SL


El Garbinada FM començarà amb una sessió doble amb Buhos (23.30h), presentant el seu nou disc, i la formació local Primera Cita, que tancaran la jornada al voltant de les 01.30h

Buhos són el grup festiu ideal per donar el tret de sortida al Garbinada FM. Es tracta d’una banda referencial i un dels grans caps de cartell dels Països Catalans. Han aconseguit fidelitzar un públic que ja supera l'esfereïdora xifra de 200 mil seguidors a les xarxes, centenars de milers d’oients mensuals a Spotify i més de 40 milions de reproduccions a YouTube (aconseguint un disc d'or per Volcans).

Després de tres anys sense treure un llarga durada posterior a El dia de la victòria, el grup del Penedès surt de l'estudi amb un dels discos més esperats i una gira de presentació que encendrà els escenaris d'arreu, també el Garbinada de Falset. La nit està que crema és el títol del nou treball d'estudi que explora nous camins dins la música festiva, i que experimenta amb noves sonoritats que deixen de banda les trompetes per entrar més al món de l’electrònica. Un recopilatori amb lletres que transmeten positivisme i en certa manera ens fan viatjar a l’estiu, a les festes i als moments compartits amb gent que s’estima.

La primera nit del Garbinada FM la tancarà el grup de Falset Primera Cita, que l’any passat ja van tancar el concert amb Els Pets amb un gran èxit. El maig del 2023 ha arribat el seu segon disc on continuen explorant diferents estils i sonoritats englobats dins del seu particular pop festiu. Tota aquesta feina d'estudi no els ha fet oblidar el seu plat fort: el directe, que serà més potent que mai. Enguany Primera Cita han estat seleccionats per formar part del Programa de suport a la creació musical que impulsen les Cases de la Música, i això els hi donarà l’oportunitat de produir el nou directe amb el reputat productor musical Abel Coll, que ha treballat amb els grups més punters del país.


Accés de menors.

Els menors de 10 anys podran accedir al recinte acompanyats dels seus pares/mares o tutors legals sense pagar entrada. A partir de 10 anys, es pagarà l'entrada general.


  • Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)
  • Els tutors poden autoritzar un adult responsable com a acompanyant del menor de 16 anys durant el concert o espectacle, per a això caldrà complir els següents requisits:
  • L'acompanyant autoritzat ha de ser major d'edat (18 +)
  • Cal omplir i imprimir l'autorització d'accés de menors per lliurar-la al recinte. L'autorització es podrà descarregar a la web www.garbinadapop.cat 
  • Cal portar una autorització signada pel pare/mare + fotocòpia del DNI del pare/mare del menor de 16 anys.
  • Cal presentar DNI de l'adult responsable i del menor o llibre de família.


TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva