CASA DE LA MUSICA MATARO

BKGO Barcelona Gipsy Balkan Orchestra

BKGO Barcelona Gipsy Balkan Orchestra

(MUSICA,Balkan-Gipsy)

Casal Aliança Mataró - Carrer Bonaire 25

08301 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

BarcelonaGipsy balKan Orchestra (BGKO) és una formació internacional quegràcies a les seves sorprenents actuacions ha despertat moltd’interès a Barcelona i a diferents països d’Europa. BGKOinterpreta la música tradicional Balcànica i la dels Gitanos iJueus de l’Est d’Europa amb una gran passió, destacadapersonalitat i sense oblidar-ne les arrels.


Elso únic i contemporani de la Barcelona Gipsy balKan Orchestra provéde la seva incansable i apassionada exploració sobre els timbres isabors de la tradició klezmer, romaní i de la música balcànica. Música balcànica entesa com a un conjunt de tradicions musicals iuna cultura multi ètnica que van més enllà dels seus confinsgeogràfics i que es nodreix també de totes aquelles tradicionshistòriques que han habitat alguna vegada aquestes terres: jueusashkenazi i sefardites, gitanos, otomans, àrabs…


Almateix temps, el grup s’ha enriquit gràcies a les diferentsinfluències artístiques de cadascun dels membres i s’ha deixatinspirar per l’escena barcelonina: des dels temes llatinoamericans,tradicionals catalans, italians, grecs, russos i de l’orient mitjà,fins al so vibrant del jazz, flamenc, jazz manouche i rockabilly.


ElSetembre de 2016 BGKO publica amb Satélite K el seu tercer disc “DelEbro al Danubio”, amb noves reinterpretacions de melodiesbalcàniques i mediterrànies, entrant en les primeres posicions dela Transglobal World Music Chart, la prestigiosa llista dels millorsllançaments de músiques d’arrel arreu del món, i configurada perdiversos mitjans internacionals especialitzats.


Llistareproducció: https://www.youtube.com/watch?v=n5XFleYPEBA

Llocdel grup: http://bgko.org/

Facebook:https://www.facebook.com/BarcelonaGipsybalKanOrchestra/


Formació

SandraSangiao -Veu (Catalunya) - Mattia Schirosa -Acordió (Italia) -Julien Chanal - Guitarra (França) -

IvanKovačević - Contrabaix (Serbia) - Stelios Togias - Percussió(Grecia) - Joaquín Gil (clarinet, Màlaga) -

OleksandrSora - Violí (Ucraïna)

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* ESGOTADES{{linea.comentario}}) Preu Quantitat
Quantitat
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva