AUDITORI BARRADAS

BEAT BAND ROCKPELSXUKLIS

BEAT BAND ROCKPELSXUKLIS

"Música pels Joves amb Càncer"


AFANOC (associació de familiars i amics de nens oncològics de Catalunya) impulsa diferents projectes per aconseguir recursos, Rockpelsxuklis n'és un d'ells, neix amb l'objectiu de donar suport a iniciatives musicals que vulguin posar el seu granet de sorra per ajudar les famílies amb un infant, adolescent o jove amb càncer i alhora visibilitzar la realitat dels joves amb càncer des d'espais que els identifiquin i poder garantir el manteniment de la Casa dels Xuklis.


La Beat Band és una agrupació formada per més de 30 joves estudiants de música, els quals cursen alhora estudis universitaris o de formació professional. Es tracta, d'una banda, autogestionada pels propis membres que la conformen i existeix sota el paraigua legal i institucional de l'associació Symphocat.

Amb en Joan Vayreda com a director, volen transmetre la seva passió per la música a través d'un repertori divers conformat per obres musicals de diferents èpoques, entre les quals figuren música de pel·lícules, jazz, música clàssica per a banda i d'altres com Gershwin o Kurt Weill.

Concert solidari, tota la recaptació a benefici d' AFANOC


  Carregant les zones, esperi si us plau..
  Seleccioni una zona si us plau
  {{zona.nombre}}
  {{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
  EXHAURIDES
  Zona/ButacaTarifaPreu
  {{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
   
  Despeses de gestió
  Total
  Promocions disponibles
  Codi de descompte

  Validant, esperi

  {{errorPromoMensaje}}
  {{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

  Validant, esperi

  {{promo.errorPromoMensaje}}

  Establint la teva reserva

  Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
  {{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
  {{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
  Entrades exhaurides

  Tornar

  Establint la teva reserva