FRESC FESTIVAL

BARCELONA GYPSY BALKAN ORCHESTRA

BARCELONA GYPSY BALKAN ORCHESTRA

(MUSICA,Rock & Roll)

AUDITORI 3 ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859 - C/ D'EN FONT, 25

08201 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

Fundació 1859 Caixa Sabadell

Aquest espectacle forma part del XXI Festival Internacional de Música de Sabadell, organitzat per Joventuts Musicals de Sabadell

 

 

La Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) és un formació internacional de músics  amb seu a Barcelona que s’ha convertit en un referent dins el panorama de la música tradicional. Les seves reinterpretacions personals de la música dels Balcans, l’Orient Mitjà i de la mar Mediterrània atrauen públics de totes les edats i orígens.

En aquest 9è any d’existència, la banda dona la benvinguda a la seva nova cantant Margherita Abita de Sicília, que amb tota la seva frescor aporta noves visions musicals, nova energia i un nou impuls creatiu.

El so contemporani, únic i característic de la BGKO prové de la seva incansable i apassionant exploració dels timbres i sonoritats de la tradició musical klezmer, rom, balcànica i mediterrània, entesa com un conjunt de tradicions musicals i una cultura multiètnica que va més enllà de les fronteres geogràfiques.

El grup s’ha nodrit de les influències artístiques de cada un dels seus membres, aconseguint un so amb identitat pròpia.

La BGKO, una banda amb ganes de descobrir i investigar noves sonoritats i sempre a punt per obrir nous horitzons musicals.

Octubre de 2020: la cancel·lació de la majoria de con- certs programats d’aquest darrer any, ens ha permès treballar en un nou procés de creació, que es reflecteix en aquest magnífic resultat. El millor disc de la BGKO!

Entrem en una nova etapa, una "NOVA ERA" en Esperanto, que ens connecta amb el passat i ens impulsa cap el futur.

 

La BGKO són Margherita Abita (veu, Itàlia), Fernando Salinas (acordió, Espanya), Julien Chanal (guitarra, França), Ivan Kovačević (contrabaix, Sèrbia), Stelios Togias (per- cussió, Grècia), Dani Carbonell (clarinet, Catalunya-Espanya) i Oleksandr Sora (violí, Ucraïna) / Pere Nolasc Turu (violí, Catalunya-Espanya).

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva