UIU CAVAURPI

ANDREA MOTIS

ANDREA MOTIS

Motis & Traver

CAVA URPÍ - Hotel Urpi, Carrer de Sant Maties, 5,

08208 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

UIU


Amb la música d'ídols de la talla de Louis Armstrong i Chet Baker, la jove trompetista i cantant barcelonina porta al costat de Joan Chamorro enlluernant al públic des del 2012, any en el qual Quincy Jones es fixa en ella i la convida a compartir escenari en el Festival de Perelada Després de deu anys, la banda és considerada com la revelació del jazz català, havent-se convertit en un referent musical, i ja han estat sol·licitats per tocar en els millors clubs i festivals de jazz nacionals i internacionals El seu mentor Joan Chamorro, el veterà del jazz català, fa un gran treball des de la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d'Europa. La seva trajectòria com a saxofonista (entre d'altres instruments) és tan brillant i dilatada que seria inútil intentar resumir en aquestes breus línies. Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, Manhattan Transfer, Steve Wonder... L'elenc de músics amb els quals ha treballat és impressionant. Molt ben acompanyada per Josep Traver a la guitarra, tindrem la sort de presenciar la classe i estil d'aquest dúo sensacional. 

ANDREA MOTIS veu i trompeta JOSEP TRAVER guitarres 

ANDREA MOTIS veu i trompeta 
Tot i la joventut d’Andrea, la maduresa musical de Motis supera amb escreix l'expectativa dels seus anys. Això es deu al fet que va començar a tocar la trompeta als set anys i tres anys després va començar a estudiar jazz a l'Escola Municipal de Música de Santa Andreu amb Chamorro, qui la va reclutar poc després perquè formés part de la seva banda, tot i ser ella una adolescent. Mentre seguia estudiant al col·legi va ser membre de la Sant Andreu Jazz Band durant nou anys en què va gravar vuit discos i va tocar en directe amb noms de la talla de l'trombonista Wycliffe Gordon, el saxofonista Jesse Davis, el clarinetista Bobby Gordon i el saxofonista Dick Oatts, entre d'altres. A més de la trompeta Motis toca el saxo alt. També es va estrenar com a cantant amb la banda de Chamorro. És al 2010 que, amb tan sols 14 anys, enregistra el disc “Joan Chamorro Presenta Andrea Motis”, un treball on l’Andrea interpreta amb tots els seus instruments, però on sobretot predomina la seva veu. Va ser artista convidada al Festival de Peralada 2011 pel mateix Quincy Jones. L’Andrea aporta una nova manera de cantar, sensible, amb un timbre de veu molt característic i madur per a la seva edat, i on no es pot oblidar la seva condició d’instrumentista. És tota una jazzwomen que canalitza la seva necessitat d’expressar tant amb la veu com amb la trompeta o amb els seus saxos. Influenciada per Armstrong, Hacket, Gillespie, i també per més moderns com Parker, Konitz i cantants com Ella Fitzgerald o Billie Holiday. Al 2017 Andrea Motis va iniciar una nova etapa amb l’estrena del disc Emotional Dance (Impulse!, 2017). L’àlbum està editat pel llegendari segell Impulse! i gravat a Nova York al costat d’una banda formada per músics catalans i nord-americans. El treball està produït per Jay Newland i Brian Bacchus (conegut pel seu treball amb Norah Jones i Gregory Porter). Presenta “Do outro lado de azul” Andrea Motis torna ara amb un nou projecte anomenat Do outro lado do azul (Universal Music, 2019), dedicat a un dels països que més ha influït a la música universal: el Brasil. 
 
JOSEP TRAVER guitarres 

Nascut a Barcelona l’any 1968, inicia els estudis de música moderna en l’Escola de Música de Badalona i al Conservatori Professional de Badalona obtenint la titulació de professor de guitarra. Posteriorment obté el Títol Superior de jazz i música moderna a l’ESMUC. Actualment compagina la docència amb audicions pedagògiques, concerts i sessions d’enregistrament com a guitarrista professional free-lance. Ha publicat amb l’editorial DINSIC el llibre La guitarra acústica bluegrass. Com a guitarrista elèctric i acústic toca diferents estils que inclouen jazz, blues, bluegrass, country, funk, gipsy swing, pop i rock. Ha realitzat concerts a Espanya, Anglaterra, França, Suïssa, Itàlia, Equador i als Estats Units.

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva