SALA BCN

AMFestival / Sala Barcelona

AMFestival / Sala Barcelona

CASTELL DE MONTJUÏC - Ctra. de Montjuïc, 66

08038 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

Linalab
Linalab és una singularitat múltiple, és conjunt i unitat, és un so solitari, una nota, una freqüència que en romandre en el temps es fa més complex, s’embulla, es torna soroll, melodia, cançó i després, silenci.
Va compondre el seu primer treball, Eclíptica, dins d’un telescopi i imitant la forma del mateix, però en comptes de superposar lents per potenciar la mirada i observar l’univers, va superposar capes sonores –enregistraments de camp, guitarres i veus – per produir textures complexes que, en sumar-se, no miren, sinó freguen l’univers.
Un fenomen que en veritat, només es pot explicar veient-la crear. 

Jardín de la Croix 
Jardí de la Croix és una banda instrumental, formada en 2006, que practica una singular i virtuosa mescla entre Post Rock, Math Rock i Rock Progressiu. Des de la seva formació la banda ha publicat quatre discos, i a l'octubre de 2016 va veure la llum el seu últim LP, primer publicat pel segell Aloud Music Ltd.

El quartet madrileny pujarà a l'escenari de AMFest x Sala BCN per a presentar el seu nou EP ,'Letargo', a més de repassar els nombrosos temes que els han fet girar per tota Europa i aconseguir adeptes en cada país que trepitgen.

Obsidian Kingdom
Obsidian Kingdom s'han consagrat a l'exploració dels límits de la música Rock, eludint qualsevol etiqueta i bevent per igual del rock progressiu, el post-metal, l'alternatiu i l'electrònica. Malgrat la seva reticència a ser encasellats, el grup barceloní manté una constant: continuar publicant contingut estimulant que no deixi a ningú indiferent.
TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva