SALA BCN

AMFestival / Sala Barcelona

AMFestival / Sala Barcelona

CASTELL DE MONTJUÏC - Ctra. de Montjuïc, 66

08038 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

Iou3r
Després de posar punt i final al seu anterior projecte, (lo:muêso), Juanma Medina i Raül De los Ríos van decidir emprendre un projecte en el qual abocar tota l'energia acumulada i experimentar amb noves sonoritats. Així naixia iou3R, un concepte més que una banda a l'ús. Després de la incorporació de Karlos Navarro a la formació,Iou3R ha anat evolucionant de l'electrònica a formats més pròxims al rock, noise, spacerock, krautrock, dron o postrock. Al juny va veure la llum La Serp, EP que va sortit sota el seu propi segell Lapena Distel, treball que presentaran en el AMFest x Sala BCN.

Sara Zozaya
Sara Zozaya és una jove cantant, compositora i multi instrumentista de Donostia que porta temps fent parlar sobre el seu perfil únic en la zona: dona activa en la indústria, té una curiositat musical sense límits i és capaç d'arribar a l'ànima de les persones a través de les seves creacions intimes, amb un deix nostàlgic i una mescla entre estils avantguardistes i sons de la zona que converteixen la seva proposta en una cosa molt especial. Toca parar, tancar els ulls, respirar i deixar-nos submergir en la preciosa i elegant foscor de la jove multi-instrumentista basca que presenta ara (I), el seu nou EP. 

Viva Belgrado
Més de 30 països visitats, més de 250 concerts i més de 35.000km recorreguts majoritàriament en furgoneta formen part del passaport musical d'una banda basada en la humilitat, el treball ben fet, cuidant cada detall, el reconeixement als llocs del món que políticament lluiten pels seus mateixos ideals (feminisme, igualtat, respecte als animals), i que musicalment els ha permès portar el seu impactant directe a escenaris per tot el món. Viva Belgrado, representants nacionals del screamo i post-hardcore nacional (i amb res a envejar a bandes de més enllà del atlàntic) presenten ara el seu tercer i més variat LP, 'Bellavista', que va veure la llum en ple confinament.


TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva