ARTS MANAGERS

ALF

ALF

LA NAU - CARRER D'ÀLABA, 30

08005 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

ALFRED TARRÉS JÁVEGA

Sota el nom ALF, s'amaga L'Alfredo Tarrés Jávega, un músic i compositor barceloní, amb una àmplia trajectòria a l'escena musical del país. Després d'una etapa inicial als comandaments de diverses bandes, destacant Sép7imo Cielo, i mogut per unes inquietuds diferents, funda anys més tard el grup de funky disc glam, LÚCUMALUNCH, amb el qual treu dos treballs discogràfics al mercat, i es fan un nom a la Barcelona de principis de segle, a base d'un xou en directe molt treballat i sorprenent.

Avui dia, ALF combina el seu projecte personal, amb la multidisciplinària banda de versions LA LOCA HISTÈRIA (Premi Arc 2015), on recorre el país durant diversos anys, amb un xou músic-teatral únic i diferent. Amb tot aquest bagatge, ALF ens presenta ara el seu primer treball en solitari, titulat BLUE, on manté aquest concepte i aquesta essència en el directe, i on combina el pop funky disc, amb lletres que conviden a l'oïdor a la reflexió.

Serà a La Nau, i al costat d'una potent banda de músics, que faran les delícies de tot aquell que tingui ganes de ballar i gaudir d'una bona dosi de disc-funk.

No es pensen deixar res, prometen posar l'escenari potes enlaire i donar curs als seus instints més profunds, a través d'un directe que no et deixarà ni indiferent ni assegut.
TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva