FRESC FESTIVAL

ALBERTO SAN JUAN - Amar

ALBERTO SAN JUAN - Amar

Amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell - c. Escola Industrial 25

08201 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

Fundació 1859 Caixa Sabadell


"Amar" és una selecció del treball que l'actor Alberto Sant Joan i el guitarrista i compositor Fernando Egozcue porten fent junts des de fa gairebé una dècada. Un grapat de paraules i músiques que invoquen l'alegria d'existir i que, en el seu defensa, assenyalen les forces que s'oposen a aquesta alegria. Un viatge heterodox de la mà de Lorca, Santa Teresa, Benedetti, Concha Piquer, Albert Pla, Machado, Gloria Fuertes i altres molt diverses composicions, alienes i pròpies.


Alberto San Juan

Membre fundador de la companyia Animalario, l’any 1995, treballa en aquest grup fins a la seva dissolució el 2012. Membre fundador de la cooperativa Teatre del Barri el 2013, exerceix la direcció artística del projecte fins a 2018. Avui dia, continua sent soci cooperativista i col·laborador habitual del TdB. Ha treballat com a actor en una vintena de pel·lícules i altres tantes obres de teatre. En el teatre, a més de treballar com intèrpret, ha escrit i dirigit mitja dotzena de peces (Autorretrato de un joven capitalista español, El Rey, Masacre o Mundo obrero, entre ellas).

 

Fernando Egozcue

Compositor i guitarrista argentí Establert a Madrid des de 1992.Compon per a petites i grans formacions orquestrals, música per a teatre, cinema i dansa. Té 15 discos editats amb la seva música. Compositor, arranjador i guitarrista del grup “Ensamble Nuevo Tango” entre 1998 i 2009.

Treballa al costat del violinista Ara Malikian des de fa 20 anys: “500 Motivaciones” (2000), Lejos (2007) i “Con los ojos cerrados” (2011); amb el cantaor José Mercé, la cantant Pasión Vega i el tenor José Manuel Zapata; amb el guitarrista flamenc José Luis Montón i Jorge Pardo.

Compon per al musical anglès “Midnight Tango” produït per la cadena BBC. El compositor argentí Astor Piazzolla li va regalar la seva obra “500 Motivaciones” que va estrenar a Buenos Aires, al costat del grup Nous Aires, al Teatro Gral. San Martín de Buenos Aires. Col·laborador permanent del ballarí, coreògraf i director del Ballet Nacional d'Espanya, Antonio Najarro, amb qui realitza els espectacles “Tango Flamenc” (2002), “Jazzing Flamenc” (2008) i “Alento” (2015).


Atenció: Els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta ja que no ocupen seient.


Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva