CASA DE LA MUSICA MATARO

Albert Pla i Diego Cortés

Albert Pla i Diego Cortés

(MUSICA,Alternativo)

SALA CLAP - C/ SERRA I MORET Nº 6

08302 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

Albert Pla i Diego Cortés tornen després de presentar amb gran èxit fa uns anys "Tenemos un problema", un recorregut per les millors cançons del cantant català. Què passaràs al Clap? Com sempre serà una incògnita encara que amb aquests dos grans artistes a l'escenari l'espectacle està més que garantit!

ALBERT PLA

Albert Pla és un reconegut i polifacètic artista amb més de 25 anys de carrera en els que ha desenvolupat una extensa activitat, tant musical com teatral i cinematogràfica, recollint nombrosos premis i reconeixements de la crítica i el públic. Els seus últims treballs són com a actor protagonista i compositor de la banda sonora de “Murieron por encima de sus posibilidades” de Isaki Lacuesta i també com a actor a “El rey gitano“ de Juanma Bajo Ulloa. El gener de 2017 estrena amb el pallasso Tortell Poltrona l'espectacle “PP” fent les delícies de tota la família.

DIEGO CORTÉS

Escrivien a El Periódico d'ell parlant de “El gitano (que) pudo con Santana y Larry Coryell”: después del “boom” de Paco de Lucía ningún otro guitarrista flamenco había conseguido en un concierto de rock triunfar tan rotundamente como lo hizo anoche Diego Cortés en la Monumental de Barcelona, frente a unas ocho mil personas y frente a dos de los más grandes “monstruos” de la guitarra anglosajona". Músic inquiet i de talent innegable amb la guitarra, la ment de Diego Cortés no descansa en el seu dia a dia ideant projectes per a recollir després grans èxits.

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* ESGOTADES{{linea.comentario}}) Preu Quantitat
Quantitat
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva