AUDITORI BARRADAS

AGITADO Y MEZCLADO

AGITADO Y MEZCLADO

Festival Acròbates

AUDITORI BARRADAS - Rambla Just Oliveras, 56

08901 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT, BARCELONA, ES

Veure mapa

Agitado y mezclado és un espectacle íntim, sincer i ple de complicitat creat per dos grans amics on es fusionen poesia i música. Un viatge ple de emocions i sorpreses que bateguen des de la profunda admiració que tenen ambdós, i en el qual en determinats moments es s'intercanvien els papers, podent així gaudir d’en Benjamín interpretant un sol d'harmònica o de la Rebeca recitant els versos de l'escriptor.

Agitado y mezclado dóna vital importància a la paraula, on els poemes encaixen a la perfecció amb les cançons i així els versos cantats i recitats s'entrellacen i et envolten en una història que atrapa i emociona.

Amb la direcció musical de Toni Brunet (guitarra elèctrica), i acompanyats per Laicha (guitarra acústica i saxo), Jacob Reguilón (Contrabaix) i Toni Jurado (Bateria), aquest és un concert que porta la poesia de viatge des Espanya als Estats Units de Nova York o Nova Orleans, des Mèxic a l'Argentina, a través dels sons de el pop, la ranxera, el blues i, per descomptat, el rock and roll.

 

Intèrprets

Rebeca Jiménez

Benjamín Prado


Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva