FRESC FESTIVAL

ACCIONS DE RESISTÈNCIA

ACCIONS DE RESISTÈNCIA

SUSANNA BARRANCO

Amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell - c. Escola Industrial 25

08201 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

Fundació 1859 Caixa Sabadell


Accions de resistència, Premi de Teatre BBVA 2020 al Millor muntage teatral, mostra la distòpia d’una possible societat futura, on néixer, viure, treballar i morir esdevenen una peça més de l’intercanvi mercantil. A l’obra es barregen la creació documental, l’espai escènic i el text, creant una atmosfera postdramàtica que es situa entre la realitat i la ficció. 

Accions de resistència és una critica i una reflexió sobre la incertesa a la qual estem sotmesos, i sobre el tipus de sistema econòmic que habitem i fem créixer. És una crítica a l’ordre mercantil a través de quatre accions de resistència: parir, caminar, no produir i morir. En una societat on l’eix vertebrador és el capital, la resistència a les regles imposades pot contribuir a crear llaços de reciprocitat entre nosaltres. 

La posada en escena d’Accions de Resistència és sòbria, sense artificis. L’element primordial de l’espai escènic és un arbre que s’anirà construint de forma artística, i en directe, a mesura que es van interpretant les accions de resistència al llarg de l’obra. Els altres elements que acompanyen l’escena són els troncs, que s’aniran talant a mesura que avança l’espectacle, i una càmera. 

A escena hi ha una actriu / performer i un músic.

Un dels elements principals de la posada en escena són les projeccions de vídeo, realitzades per la productora La Barranc Films. A l’obra hi ha diferents tipus de vídeo que s’enllacen entre si i que acompanyen l’acció: vídeos d’imatges simbòliques i conceptuals; vídeos de caràcter documental en forma d’entrevista que mostraran una altra visió crítica a la pròpia posada en escena; i, finalment, vídeos en directe, a manera de confessió. La il·luminació també tindrà un paper molt important en la construcció d’un espai escènic de desolació, però també íntim i creatiu que acompanyarà tant les imatges projectades com el moviment escènic de l’actriu.

 
Atenció: Els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta ja que no ocupen seient.

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva