FRESC FESTIVAL

«LES COSES EXCEPCIONALS», de Duncan Macmillan - AMB PAU ROCA

«LES COSES EXCEPCIONALS», de Duncan Macmillan - AMB PAU ROCA

(TEATRO)

AMFITEATRE ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859 - C/ D'EN FONT, 1

08201 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

FRESC FESTIVAL

Tens set anys. La mare és a l’hospital. El pare diu que ha fet «alguna cosa estúpida». Li costa ser feliç. Així que comences a fer una llista de les coses excepcionals d’aquest món. Cadascuna de les coses que fan que la vida valgui la pena (els gelats, les guerres d’aigua, que et deixin quedar mirant la tele quan ja ha passat l’hora d’anar a dormir, el color groc, les coses amb ratlles, les muntanyes russes i la gent quan ensopega). La deixes al seu coixí. Saps que l’ha llegit perquè t’ha corregit l’ortografia. La llista no triga a tenir vida pròpia.

Una comèdia sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem. Traduïda al català com Les Coses Excepcionals, Every Brilliant Thing es va estrenar al Fringe Festival de Ludlow l’any 2013. L’any 2014 va fer una petita gira pel Regne Unit i va ser aclamada per la crítica durant la seva temporada a Edinburg. Poc després l’espectacle arribava al Barrow Street Theatre de Nova York, on va ser-hi durant 16 setmanes.
Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
Zona/Butaca Tarifa Preu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numerada Zona sense numerar Zona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}} Butaca seleccionada No disponible

Tornar

Establint la teva reserva