FRESC FESTIVAL

«A BOCA DA TERRA» - MANUEL RIVAS

«A BOCA DA TERRA» - MANUEL RIVAS

(TEATRO)

AMFITEATRE ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859 - C/ D'EN FONT, 1

08201 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

FRESC FESTIVAL

Manuel Rivas entén la poesia com el llenguatge expatriat, expulsat, exiliat, trencat, expressió del fet ocult i maltractat. "A boca da terra" és una poesia on la natura parla, murmura, crida i blasfema amb ironia en el ressò de les campanes o s'amaga en les ruïnes, on recorden i somien els cavalls insubmisos de Chagall.

La relació de l'home i la natura sobre les coses quotidianes i el seu encant vertebren aquesta obra, que es comunica a través del llenguatge: parla de les nostres inquietuds, l'encreuament de camins i les decisions que s'han de fer entre el cervell i el cor, entre la realitat i el sentiment.

L'escriptor, poeta i activista gallec ens endinsa a través de la paraula i el gest en una denúncia clara de les mordasses que ens atrapen, els abusos i les injustícies. Acompanyats pels músics en un ambient íntim i un terra de fulles seques, el poeta va desplegant objectes insòlits, petits instruments i cartes que són poemes.  
Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
Zona/Butaca Tarifa Preu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numerada Zona sense numerar Zona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}} Butaca seleccionada No disponible

Tornar

Establint la teva reserva